Waterstof is de bron van al het leven.


In het heelal bestaat meer dan 90% van alle atomen uit waterstofatomen die we ook terugvinden in de sterren. Ook de aarde bestaat voor een groot deel uit waterstof: zo’n 2/3 van alle moleculen bevat een of meer waterstofatomen.

Omdat waterstof moleculen zo klein zijn, is de werking ervan zeer efficiënt, het bereikt alle cellen. Het lichaam is zelf in staat om waterstof te maken. Dit gebeurt vooral in de darmen.

Goede bacteriën in de darm die voor jou aan het werk zijn om het eten in jouw lichaam te verteren en om de goede stoffen te laten opnemen, produceren vooral heel veel waterstof. Omgekeerd is het zo dat een ongezonde darmflora juist weer veel minder waterstof produceert zodat virussen, bacteriën en giftige stoffen (toxinen) gaan ophopen.

De nadelige gevolgen hiervan constateer ik vaak in mijn praktijk.

In het lichaam vindt de productie van waterstof ook plaats in lichaamscellen die energie produceren maar ook hier gaat het vaak mis.

Waterstof is 175x effectiever dan vitamine C en 860 x effectiever dan het bekende co-enzyme Q10.

Waarom is waterstof zo belangrijk?

Waterstof voedt ons, het geneest ons en is de meest essentiële voedingsstof voor ons lichaam. Waterstof levert onze levenskracht.

Pure waterstof is een krachtig en efficiënt ANTIOXIDANT dat helpt om de activiteiten van vrije radicalen, die schade aanrichten op cellulair niveau, te neutraliseren. Vrije radicalen zijn de belangrijkste veroorzakers van bijna elke bekende ziekte, van hartaandoeningen, artritis, kanker en zelfs het verouderingsproces zelf.

Waterstof therapie is wetenschappelijk sterk onderbouwd!

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hydrogen+inhalation

https://www.medischdossier.org/archief/bruisen-van-gezondheid/

De voordelen op een rijtje

Kort samengevat:

Breed inzetbaar

Deze waterstof therapie kan ik aanbieden via inhalaties en begassing en is daarom zeer breed inzetbaar.

Het is aangetoond door wetenschappelijke studies dat waterstoftherapie positieve uitwerking heeft op eindeloos veel aandoeningen en of ziektes.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hydrogen+inhalation

https://www.medischdossier.org/archief/bruisen-van-gezondheid/

Tarieven

Behandeling bij klachten/ ziektes

Omdat geen enkele persoon en geen enkele klacht hetzelfde is, is de behandeling en de duur van de behandeling ook anders. Als je informatie wil ontvangen over deze therapie kun je je vraag stellen in het contactformulier, dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Anti age traject

Een paar keer per jaar een kuur om je lichaam te ondersteunen tegen de veroudering kan zeker kwaad. Sterker nog, het is een GROTE aanrader!

Een echte oppepper voor je huid, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je je lichaam met een kuur super goed kan ondersteunen om de balans te waarborgen.

Omdat een kuur mijn advies is bied ik dit aan met een zogenaamde strippenkaart.

Kuur:

5x 45 minuten voor 200,00 euro.

Losse behandeling:

1x 45 minuten voor  45,00 euro.

    Vie Dongen © 2020 Daan Webdesign | Privacyverklaring | info@vie-dongen.nl | KvK: 76097617 | Licentie nr. CAT: CL2821-01-01-20 Erkend Alternatief Therapeut.